Een koffietje collega’s? #nescafé

Nescafé

Twee weken geleden werd ik door @stefanvdg van Enchanté gecontacteerd of geinteresseerd was in een paar samples van een koffiemerk die een nieuwe campagne starten. Ik ben geen koffiemaniak, maar ik lust wel een goede kop en stemde in met het idee. Gisteren viel dan een pakje in de bus met 2 gedesignde tassen en drie pakjes Nescafé om te testen.

Nescafé Expresso Nescafé Cappucino Nescafé Frappé

De gedesignde tassen verwijzen naar de momentele actie van Nescafé om zelf je tassen te ontwerpen en de mogelijkheid te hebben om vliegtuigreizen te winnen voor de meest creatieve inzending/design. Alvast een leuk idee! Doe mee en zet je design op Facebook en sprokkel stemmen. Nescafé fanpaginaop Facebook

Ik heb alvast de bovenstaande koffiesmaken toegezonden gekregen. Nescafé Cappuccino … wie herinnert zich niet deze orginele reklame van de Nescafé Cappuccino, nu al bijna twee jaar oud …

 

Voor de koffie hebben ik alvast bedacht dat ik ze thuis ga proberen, maar vooral de collega’s op het werk een de test ga onderwerpen. Op kantoor wordt heel wat koffie verzet en omdat er toch altijd geklaagd wordt over de kwaliteit van de actuele koffiemachines (neen, ik ga geen merken noemen, maar het is geen Nescafé 😉 lijkt het me een goed idee om de collega’s de kans te geven hun oordeel te vellen en deze in de comments te zetten.

Ik ben alvast benieuwd naar de commentaren.

Please follow and like us:

7 thoughts on “Een koffietje collega’s? #nescafé”

  1. Sorry collega's… Hopelijk hebben jullie de Espresso en de Cappuccino al eens kunnen testen. Ik denk dat de Frappe' niet tot in Brussel zal geraken. Hij is echt super-overheerlijk!! Ik heb geen ijsfokkietje nodig, ik ga absoluut voor de Nescafe' Frappe'

      1. de Frappé is makkelijk klaar te maken. Je gebruikt namelijk melk ipv water en doet er een zakje poeder in en wat ijsblokken of een bol ijscreme. Een perfecte afkoeling met dit weer en bijzonder gesmaakt door mijn madame zoals je ziet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.