Google search trends


Google search trends, originally uploaded by pvw04.

Ik ben al een tijdje (blijkbaar officeel sinds oktober 2006) een intensieve gebruiker van Google. Ik gebruik de Google startpagina, heb twee Blogger blogs, een gmail adres, etc … maar nu ben ik tijdens het beluisteren van een podcast van Twit van Leo Laporte erachter gekomen dat je (met een gmail account) ook je eigen trends en Google zoekgeschiedenis kan opvragen. Omdat ik zowel op het werk als thuis steeds in mijn Google startpagina ben ingelogd en iedereen hier in huis zijn eigen PC gebruikt, zou dit toch betrouwbaar moeten zijn.

In alle eerlijkheid is dit herkenbaar voor mij, maar voel ik toch ergens dat er nog heel wat missen en vraag me af hoe zich dat verhoudt ten opzichte van andere bloggers? 777 zoekopdrachten in 8 maanden en 15 zoekopdrachten per dag?

Bart wees me er dan weer op dat Google ook dagelijk zijn meest populaire zoektermen publiceerd. Gelukkig gekuisd 😉

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.