“Hij maait. U (ge)niet.” #robomowtest

Ik heb een tuin van ongeveer 500m² en ik doe het gras af met een elektrische grasmachine. Enkele bomen in de tuin, redelijk oneffen (voetbal)terrein en een voetbalgoal, maken de klus er niet makkelijker op.

Er bestaan al geruime tijd automatische grasmaaiers, maar ik sta er nog altijd sceptisch tegenover. Je moet je terrein met draad afbakenen, hoe omzeil je hindernissen en is je tuin dan wel volledig gemaait? Veel vragen die me altijd hebben doen twijfelen zo een gerief aan te schaffen.

Mijn reputatie gaat me blijkbaar voor, want ik heb nu de kans gekregen mijn sceptische houding te toetsen en die te delen met jullie. Ik krijg een maand een Robomow RM510 ter beschikking. Ze hebben bij Robomow alvast een propere en overzichtelijke website. Ik heb er de handleiding gedownload en ben al eens gaan piepen.

Ik beloof jullie alvast een eerlijke test met wat foto’s en een filmpje. Laat me weten waar ik op moet letten. Ik ben benieuwd.

Als jij de Robomow ook eens wilt uittesten, geef me dan een seintje via een comment.

Please follow and like us:

One thought on ““Hij maait. U (ge)niet.” #robomowtest”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.