in BioShock trance


eindelijk is het dan zo ver. Twitteraars zullen het wel al gemerkt hebben: BioShock is uit en ik ben deze morgen gestart om Rapture te doorkruisen. Tweets van de Xbox naar Twitter … laat ons hopen dat die toepassing vanaf september ook voor Pownce zal beschikbaar komen.

Zijn er nog liefhebbers die zich hieraan wagen? Om de kostbare Adam te bemachtigen, heb ik ervoor gekozen om de little sisters te redden. Welke keuze heb jij gemaakt en welke impact heeft het op de spelwending?
Voor reviews kan je op vele plaatsen al terecht, maar ik ben er in elk geval echt weg van. De gasten kruipen voorlopig nog onder tafel als ik het spel speel, maar dat zal wel overwaaien 😉

Liefhebbers kunnen mijn vooruitgang ook volgen via mijn gamerprofiel (je moet wel een Live account hebben).

schalker 2180's Gamercard

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.