Jeugdhuis De Schuur BSD reünie & fuif op Za 03 mei 2008

Vorige week kreeg ik een mailtje toe van André Mateusen over een BSD fuif die zou worden georganiseerd:

Hallo daar, eindelijk is het zo ver!!!!!

Het wordt stil aan tijd dat wij eens een grote reünie & fuif organiseren voor ex leden van Jeudhuis De Schuur en iedereen die in de BSD zijn jeugd door gebracht heeft.

Ja, iedereen is welkom (ook de kinderen ). Dat wil zeggen dat wij allemaal eens oude herinneringen boven halen maar daar voor hebben wij iedereen zijn hulp nodig. Wij zoeken plezante foto’s dus vanalles wat met de Schuur, BSD of KAB, te maken heeft. Dus scannen en doorsturen naar dit mail adres (deschuurreunie@scarlet.be) of gewoon de foto’s meebrengen. Maar wat het belangrijkste is!! Stuur deze mail door naar iedereen die je van toen kent of bel hen, want hoe meer volk hoe plezanter het wordt!!

Waar en wanneer : op Za 03-05-2008 van 19uur tot het gedaan is!!! In Leopoldsburg in de polyvalent zaal van de scouts Centrum (militair domein K blokken ) Halenstraat.

Wij hebben deze locatie gekozen omdat er 3 grote slaapzalen naast liggen met 50-tal slaapplaatsen voor mensen die eventueel willen overnachten voor de prijs van 5€ p.p. Natuurlijk is dat geen luxe hotel want jullie moeten slaapzak en kussen meebrengen. Of voor de mensen die liever kamperen is er een weide beschikbaar van 20 are waar je eventueel een tentje kunt zetten.

Dat word een feest om nog lang over te klappen. Dus laat ons zo snel mogelijk weten of je er bij bent (alle namen) of je blijft overnachten (in slaapzaal of tent) wie eerst reserveert heeft plaats.

Reserveren voor 15 april op (deschuurreunie@scarlet.be) GSM nr 0472612039.

Natuurlijk wordt er gezorgd voor eten en genoeg drank! Zelf de muziek komt van de originele schuur platen collectie (das pas af he’ puur nostalgie)Dus stuur direct een mailtje en schrijf je in

Groeten en misschien tot binnenkort!

Spread the news!

André Mateusen

ex-KAS (1974-1980)
Schuur (1980-1988)

Ik wil dit uiteraard graag steunen en zal er zelf ook bij zijn! Er kunnen nooit reünies genoeg zijn en misschien bereiken we nu wel eens andere mensen dan in de traditionele schoolreünie. Goed initiatief André! Ik zal de link hiervan alvast posten op het prikbord van de Scholen-Soest site en alle BSD’ers die ik ken per mail verwittigen. Laat een berichtje na op de blog als je er ook wil bij zijn!

Er bestaat ook een gastenboek voor de ex-leerlingen uit Arolsen, Neheim, het BSD museum in Soest.

Be there!

Please follow and like us:

3 thoughts on “Jeugdhuis De Schuur BSD reünie & fuif op Za 03 mei 2008”

  1. Bedankt aan Filip C om op te merken dat de datum in de titel en de mail niet overeenkwamen 😉
    Het is uiteraard ZATERDAG 3 MEI 2008!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.