Maskara is feest

Maskara Zaterdagavond hebben we plaats genomen in het spektakel restaurant Maskara voor een travestietenshow van de bovenste plank. Het was een verjaardagsideetje van onze Bonmie, het bewijs dat niet alle schoonmoeders a pain in the ass zijn 😉

Madame Zsazsa Lamore en haar gevolg gaven een wervelende show, terwijl we tussendoor van een bijzonder degelijke maaltijd genoten. Het volgende filmpje is hiervan een voorbeeld.

De meer dan drie uur durende show is gevarieerd, niet te platvloers en van een hoog niveau. Absoluut een aanrader voor een gezellige avond uit met vrienden of kennisen. Ik heb wat foto’s online gezet op Flickr voor de geïnteresseerden.

Ik ben alvast overtuigd en heb dan ook met veel plezier mijn stem gegeven, op de Show Queen Awards site, aan ZsaZsa Lamore en de Maskara. Ik ben nochtans geen fan van Debby en Nancy, maar niemand kan zo overtuigend een travestiet neerzetten als echte homo’s. Knap gedaan meisjes.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Maskara is feest”

  1. hallo,
    vanavond komen wij met een ploeg van 30 man,daartussen zit josé ramos (spaans),gelieve deze persoon eens goed liggen te hebben
    groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.