Nadenken over een logo of banner

Als ik eraan terugdenk, ben ik ergens in 2002 met blogging begonnen. Ik heb een jaartje bij Weblog.nl gezeten met een blog genaamd ‘MadMax.web-log.nl‘. Na wat experimenteren, heb ik die blog in november 2003 uit de lucht gehaald (jammer, om nostalgische redenen had ik daar nog wel eens graag willen in snollen hebben, maar ik zou begot niet meer weten hoe ik die terug moet activeren) en een nieuwe gestart op Skynetblogs, genaamd “Pvw’s blog” of http://pvw.skynetblogs.be.

Na drie jaar ben ik dan in november 2006 met mijn Getronics businessblog begonnen en dan in mei van dit jaar met deze Nettooor blog, beiden op het Blogger platform. Het lijkt een eeuwigheid en toch ben ik het steeds amateuristisch blijven doen. Versta me niet verkeerd, ik heb dit steeds graag gedaan en met hart en ziel (want anders had ik het wellicht nooit zo lang volgehouden), maar toch heb nu pas voor het eerst in al die jaren een domein geregistreerd. Misschien ben ik wel in een fase gekomen waarin ik dit toch nog een level hoger wil tillen. Zonder ambities om semi-professioneel te worden of blogstress te krijgen en me de druk op te leggen om dagelijks te posten. Neen, voor mij moet het gewoon leuk blijven en ik weet dat ik dit ritme niet aankan in combinatie van een gezin met drie kids en een leuke job bij één van de grotere ICT service bedrijven.

Eén van de zaken die ik me heb voorgenomen is om de blogosphere nog beter proberen te begrijpen. Misschien wil ik ook wel graag een trouw lezerpubliek verdienen en een mooie en orginele layout hebben? Alles op z’n tijd en dus had ik me al voorgenomen om de aanstaande blogger gathering in Antwerpen mijn confraters bloggers te vragen hoe zij dit hebben aangepakt. “Hebben jullie dit zelf gedesigned?” “Wie bedacht je logo?” Ik kijk er alvast naar uit en hoop er een aantal goede tips te kunnen oprakelen.

En wie weet misschien kan neef Jan me wel een handje toesteken 😉

Update: hoeha, neef Jan wil me wel helpen. Hij werkt namelijk voor een bedrijfje genaamd The Parking Lot en zij zijn “a full service branding design agency”. Doe me een plezier en bekijk hun online en offline branding services. Misschien vindt je er wel je gading. Bedankt Jan!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.