Open Coffee Club – Brussels

Het starten van een Open Coffee Club – Brussels, is een lovenwaardig initiatief van Robin, dat steun verdient.

Het doel van de groep is:

Meet a new network of local entrepreneurs to share tips and problem solving techniques, get advice on profitability and career and discuss mentoring and business models. Swap business cards and watch your personal business directory grow!

Eerste bijeenkomst op 6 juni om 14u in Café Dépot.

Update: heb me ondertussen voor deze bijeenkomst alvast terug uitgeschreven, want Robin spreekt op zijn blog over

“Please note that OCC is not a bloggers meeting, but rather an informal get-together for internet entrepreneurs and investors.”

en dat betekent voor mij wellicht dat de toegevoegde waarde hier te beperkt is. Ik ging wel niet als blogger, maar ook (nog) niet als entrepreneur of als investor.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Open Coffee Club – Brussels”

  1. Peter, je bent meer dan welkom. De opmerking waarnaar je refereert kwam er omdat er een aantal Franstalige bloggers in Brussel bijeenkomsten organiseert onder de noemer Open Coffee (wat het absoluut niet is). Blijkbaar begrepen ze niet al te goed wat OCC is, en denken ze nu over een nieuwe naam.Ik kijk er naar uit je te onmoeten op 6 juli.

  2. Peter, je bent meer dan welkom. De opmerking waarnaar je refereert kwam er omdat er een aantal Franstalige bloggers in Brussel bijeenkomsten organiseert onder de noemer Open Coffee (wat het absoluut niet is). Blijkbaar begrepen ze niet al te goed wat OCC is, en denken ze nu over een nieuwe naam.

    Ik kijk er naar uit je te onmoeten op 6 juli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.