Podcasts beheren loopt als gesmeerd

beter gezegd, als Cheddar! Want dit is de naam van de channel editor van Podshow, die je kan gebruiken om je Podcast in channels te orgnaiseren en ze daar ook meteen te editen.

Als je Podcasts beluistert op je PC, je MP3 speler of je iPod (zoals ik), dan kan dit je interesseren.

Maak je lid op Podshow en bouw een collectie van al je podcasts.
Ga dan naar “edit profile”, kies voor “my collection” en het “editen van je channels”. Als je nog geen channels hebt, creeër er dan één, verzamel al je podcasts in de juiste channels (ik heb een audio, een video en een test kanaal). Je kan ze uit je collection kiezen en drag en droppen op de juiste plaats. Bepaal de juiste volgorde en kies dan voor de juiste player en voila. Klaar is kees of Cheddar!

Vroeger dan abonneerde ik me op de Podcasts via iTunes en dan maak ik specifieke afspeellijsten. Nu maak ik deze op voorhand op Podshow en worden ze automatisch geupdate als ik mijn iTunes wil synchroniseren. Makkelijk.

Laat me weten wat je er zelf van vindt. Ik ga er nog wat mee spelen.

Thanks AC.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.