Pvw doet de stemtest

Ik heb de uitzending wel niet kunnen volgen, maar de stemtest wil ik wel even doen. Eerder deze maand had ik ook al het Kieskompas gedaan, dus dit zou me wel toelaten om de resultaten te vergelijken en te zien of ze consistent zijn.

En ja, al snel blijkt dat ik ook hier het dichtste aanleun bij de Open VLD en bij lijst De Decker en het minste bij Groen!. Ik moet wel eerlijk toegeven dat er heel wat thema’s zijn waar ik twijfel en die dan ook verschillen met de partij die – voor mij – de grootste fit heeft, maar dat zal wellicht iedereen wel hebben.

Als ik zo naar de kiesintenties kijk, dan kan ik alleen maar vaststellen dat de Open VLD zeer sterk achteruit gaat en de Lijst Dedecker de kiesdrempel niet haalt … mijn stem zou dus verloren gaan?

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.