Soester Trefdag succes

De 5de editie van de trefdag van oud-leerlingen uit Soest (D) is weer achter de rug. Hij ging dit jaar weer door in Massenhoven (Zandhoven), maar niet in de gebruikelijke manège, maar in een – voor die gelegenheid speciaal – opgetrokken feesttent.

Ik hoop dat de cijfers bevestigd worden, maar ik heb begrepen dat er 350 man waren ingeschreven en er uiteindelijk meer dan 500 kwamen opdagen. We hebben al jaren gehad van 700-800 man, maar dit lijkt me een niet abnormaal omdat de doelgroep niet meer jaarlijks aangroeit en er onvermijdelijk een aantal afhaken.

Met hulp van de lokale scouts kon de hele catering in goede banen worden geleid. De tent (ondanks de sterke rookontwikkeling) heeft zijn werk goed verdaan en de electriciteit (ondanks een aantal kleine uitvallen) heeft stand gehouden.

Ik heb heel wat “oude” vriend(inn)en, ex-en en leerkrachten teruggezien, zware verhalen uit lang vervlogen tijden opgerakeld en de laatste nieuwtjes opgevangen van
een (BSD)gemeenschap die voor mij altijd een speciale plaats zal blijven innemen in mijn hart.

Al bij al het zoveelste succes. Een pluim voor de organisatie en een veeg uit de pan voor de gebrekkige ledenadministratie 😉

Nu maar hopen dat er wat foto’s zullen opduiken, dan zal ik ernaar linken.

Update1: hier zijn de eerste foto’s van Yannick

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.