Telefoon gezocht

en ik kan daar best wel wat hulp bij gebruiken!

Ik heb thuis nog een vaste lijn en betaal daarvoor 18€/maand. 15€ abonnementsgeld en 3€ "verbruik"! Ik zou natuurlijk mijn vaste lijn kunnen opzeggen en alleen nog met de GSM bellen, maar dat wil ik niet want ik heb een company toestel en als ze het ooit in hun hoofd krijgen mijn nummer niet mee te geven als ik firma zou verlaten, dan sta ik daar in mijn blootje.

Omdat ik op de PC (en op de Smartphone) als Gizmo en Skype heb draaien wil ik een SIP phone. Eéntje die je rechtstreeks op je netwerk kan aansluiten en waarvoor de PC dus NIET hoeft aan te staan (neen, geen usb model graag). Het toestel moet meerdere SIP nummers kunnen ondersteunen, Skype en optioneel ook Windows Live Messenger. Tenslotte moet het hebbeding draadloos kunnen werken, je moet er sms’s kunnen mee versturen en ook nog een traditionele telefoonlijn kunnen blijven ondersteunen (voorlopig). Ik wil zeker zijn dat dit allemaal goed werkt en dat de   ook voor VoIP wordt mogelijk gemaakt, alvorens ik mijn vaste lijn helemaal opzeg.

Ben ik te veeleisend?

Please follow and like us:

2 thoughts on “Telefoon gezocht”

  1. Euh, misschien is in de Fnac gaan horen, en in de Exell voor meer info. Laat ze wat merken noemen die al dat leuks ondersteunen en kies er desnoods één uit die ze alletwee vernoemen.Of google die spullen daarna eens eerst, om wat reviews na te zien.

  2. Euh, misschien is in de Fnac gaan horen, en in de Exell voor meer info. Laat ze wat merken noemen die al dat leuks ondersteunen en kies er desnoods één uit die ze alletwee vernoemen.

    Of google die spullen daarna eens eerst, om wat reviews na te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.