Trefdag van Soest in Zandhoven 29 SEP 2007

Sommige onder u zullen weten dat ik een BSD kind ben, omdat mijn vader militair was in Soest en ik daar mijn hele jeugd heb mogen doorbrengen. We gingen er ook naar school en nog driejaarlijks wordt er een grootse trefdag georganiseerd.

Met deze aan alle BSD’ers! Noteer alvast in uw agenda!

Beste vrienden,

Verdere details volgen maar “men zegge het voort” Graag had ik op jullie initiatief gerekend om aan dit bericht maximale verspreiding te geven! Op deze wijze willen we zoveel mogelijk e-mail-adressen verzamelen om de communicatie sneller (en goedkoper) te houden . Ook willen we onze gegevensbank updaten (je naam blijkt niet altijd uit je mail-adres; wijziging adres en/of mail). Dus naast het FW van dit bericht, graag een kort antwoord met “ik wil erbij zijn!” en evtl. adresgegevens. Zo, nu wacht ik op de zondvloed aan mails! Vergeet niet regelmatig de site “Belgische scholen in Soest” te bezoeken, waar men eveneens zijn gegevens kan achterlaten.

Groetjes aan iedereen en tot in september
Jef Gombeer
secretaris
“Vriendenkring Scholengroep Soest”

Ik hou er niet van om emailadressen in een post te zetten, dus als je wilt dat ik je de mail forward, laat dan een berichtje in de comments.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Trefdag van Soest in Zandhoven 29 SEP 2007”

  1. Hoi Peter,Kun je de email doorsturen, wij komen in ieder geval.Groeten,Patrick & Martine

  2. Hoi Peter,

    Kun je de email doorsturen, wij komen in ieder geval.

    Groeten,
    Patrick & Martine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.