Vacature.TV in de politiek?

Persoonlijk vind ik het initiatief van Vacature.TV een heel goed idee. Op je PC, je iPod, MP3 speler of zelf PSP kan je een aantal videouitzendingen volgen (of je abonneren via iTunes) waarin bedrijven zich kunnen voorstellen of problematieken in de arbeidsmarkt worden aangeboord.

Wat me echter opviel is het sterke Vlaamse karakter van sommige van die filmpjes. Ik spreek me hier niet uit over het of niet terechte karakter van die uitspraken, maar ik stel me wel de vraag of een partij, zoals Vacature, zich in dergelijke politieke debatten moet mengen en dat doet ze toch wel als ze uitzendingen zoals die van aflevering 4 ten dele wijdt aan de splitsing van de arbeidsmarkt?

Wat is jouw mening hierover? Moet kunnen of niet?

Please follow and like us:

3 thoughts on “Vacature.TV in de politiek?”

 1. Hi,Thx voor je post :-)Met Vacature.TV proberen we telkens een gezonde mix van bedrijfsinfo, 'human interest' (de docusoap 'starters'), carrièretips en tricks en ook actueel nieuws te brengen. De reportage over de splitsing van de arbeidsmarkt kadert duidelijk in die actualiteit. Of die actualiteit nu politiekgetint is of niet, als ze interessant is voor de arbeidsmarkt, dan brengen we ze.We willen als carrièremagazine, -site en nu dus ook -televisie, daarnaast ook wel eens verschillende opinies laten horen, en dat mag soms wel eens controversieel zijn. We geven trouwens steeds de mogelijkheid om op onze blogs hierop te reageren. Het eens zijn met de stellingen die door de geïnterviewden geponeerd worden, hoeft dus helemaal niet. Integendeel: we zijn blij als we een debat op gang kunnen brengen :-)GroetjesMarianne – Vacature

 2. Hi,

  Thx voor je post 🙂
  Met Vacature.TV proberen we telkens een gezonde mix van bedrijfsinfo, ‘human interest’ (de docusoap ‘starters’), carrièretips en tricks en ook actueel nieuws te brengen. De reportage over de splitsing van de arbeidsmarkt kadert duidelijk in die actualiteit. Of die actualiteit nu politiekgetint is of niet, als ze interessant is voor de arbeidsmarkt, dan brengen we ze.

  We willen als carrièremagazine, -site en nu dus ook -televisie, daarnaast ook wel eens verschillende opinies laten horen, en dat mag soms wel eens controversieel zijn. We geven trouwens steeds de mogelijkheid om op onze blogs hierop te reageren. Het eens zijn met de stellingen die door de geïnterviewden geponeerd worden, hoeft dus helemaal niet. Integendeel: we zijn blij als we een debat op gang kunnen brengen 🙂

  Groetjes
  Marianne – Vacature

 3. @Marianne – bedankt voor je (snelle) toelichting. Compliment voor je aandacht naar wat anderen schrijven over jullie initiatief. Ik heb me alvast via iTunes geabonneerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.