Voetbal kalenders op Nettooor

Aandachtige lezers zullen al gemerkt hebben dat ik voor mijn verlof nog snel van WP thema ben geswitcht. Het moest alvast de search problemen van het vorige thema snel oplossen en hopelijk ook de IE issues (maar dfat is blijkbaar niet gelukt). Ik zoek nog steeds iemand die in mijn php code wil snuffelen om dit te verhelpen. Vooral veel familie en vrienden zijn niet zo nerdy en werken met IE (ipv Firefox of Safari waar het probleem zicht niet voordoet). Peter gaf me alvast de tip het in de active scripting te gaan zoeken, dus alle hulp is welkom.

Ik zal in de komende weken nog wel ‘beperkt’ wat sleutelen aan de layout, zoals de foto’s rechts bovenaan.

K Mariaburg VK Nog nieuw is een pagina die de voetbalkalenders van de gasten weergeeft. Ik zal mijn best doen om elke week de uitslagen wat bij te houden. De pagina bevindt zich bovenaan Nettooor, naast de home en about tab. De competities bij de KBVB van Ruben (preminiemen) en van Yarno (duivels) heeft nog geen echt klassement, maar voor Ruben zou ik er toch één willen bijhouden. Heeft of kent er iemand een programmaatje dat je toelaat om alle ploegen in te vullen en zo zelf een rangschikking/tabel bij te houden?

Jullie opmerkingen zijn welkom!

Please follow and like us:

One thought on “Voetbal kalenders op Nettooor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.