Volg ons avontuur in Kenya #pvwinkenya

Ons avontuur naar Kenya met het hele gezin staat op het punt om van start te gaan.

Maar eerst het thuisfront de mogelijkheid geven ons avontuur vanuit de zetel zo goed mogelijk mee te volgen. Ik heb voorzien een prepaid data-abonnement te nemen in Kenya en hoop dan elke dag foto’s te kunnen uploaden, twitterupdates te doen en mss zelf een blogpostje te plaatsen. Ik zal de portable hotspot op mijn Galaxy Nexus aanzetten en dan kan het hele gezin via hun smartphones of laptop/tablet de nodige social media updates doen 😉

De bedoeling van deze post is een centrale plaats te bieden aan vrienden en familieleden die niet zo vertrouwd zijn met Twittter, Facebook of Flickr. Hier kan je alles op één oogpslag terugvinden.

Op deze blogpost zal alvast automatisch de geuploade foto’s in de onderstaande slideshow verschijnen. Maar ook op Facebook zal elke foto gelinkt worden en anders ga je maar rechtstreeks naar de Flickr fotoset van Kenya.

Op twitter zal ik de hashtag #pvwinkenya gebruiken. Hieronder alvast de laatste (6) tweets vanuit Kenya. Wie alles wilt zien dient op de de #pvwinkenya te klikken.

Om ons reilen en zeilen te kunnen volgen zal ik ook mijn Foursquare checkin’s op Facebook en Twitter zetten (ik probeer de hashtag #pvwinkenya niet te vergeten).

Tenslotte kan je ook ons GPS signaal volgen hieronder (voor de laatste trip) of door op MapMyTracks te klikken (voor een overzicht van alle trips).

Ik hoop dat jullie er evenveel van zullen genieten als wij zelf 😉

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.