Voor mij hoeft het niet meer

Queen & Paul Rodgers

Deze week naar Queen en Paul Rodgers geweest (dankzij mijn vriend Robby!) in het Sportpaleis. Het was twee jaar geleden dat ik ze zag optreden en ook van toen herinnerde ik me verscheurd te zijn tussen de nostalgie van hun bekende nummers, de vele concerten die ik van hen al heb mogen meegenieten, enerzijds, en van het gemis van Freddy Mercury en het ontbreken van de magie, anderzijds.

En toch heb ik me laten overhalen om weer mee te gaan (een paar indrukken op Flickr) en nu weet ik het zeker. “Voor mij hoeft het niet meer”. Ik zal hun nieuwe CD “The Cosmos rocks” trouw kopen en hun escapades blijven volgen, maar de concerten laat ik in de toekomst links liggen. Roger Taylor en Brian May zijn gezegende muziekanten, maar ze zijn oud geworden en Paul Rogers zingt zoals hij loopt, houterig. Freddy was explosief, een entertainer en zijn stem was uniek, maar ook hij was vandaag 62 geweest …

Ik had een leuk avond, vol herinneringen en gezellige momenten. Bedankt Roger, Brian en Paul. Bedankt Freddy.

Update: ondertussen is de nieuwe CD “The Cosmos Rocks” in mijn bezit en ik moet eerlijk bekennen dat ik van de ene verbazing in de andere val. Ik ben onder de indruk. Het is genieten geblazen. Ik blijf erbij, geen optredens meer van Paaul en Queen voor mij, maar deze studie CD is een juweeltje. Downoaden maar en de lyrics erop naslaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.