Abbey Road Live on USB drives sucks #fail

Ik heb deze zaterdag Alter Bridge mogen meemaken in de Ancienne Belgique. Ik had wat voorbehoud tegenover de AB, in het centrum van Brussel, met alle parkeerproblemen van dien en de kleine zaal … maar ik moet achteraf zeggen dat dit goed te doen was. Ik ben aan de parking aan de Grote markt gaan staan (let wel 11€) en dan ben je – te voet – op 10’ op je bestemming (over de grote markt tot aan de beurs en dan naar links). De akoestiek en ambiance vielen ook best mee. Het balkon was open en zo had het wel een speciaal effect.

ScreenHunter_01 Nov. 06 15.12Ik keek ook sterk uit naar naar de promotie van Abbey Road Live, de partner van Alter Bridge, die ons de dag voor het concert een leuke herinnering beloofde …

If you are attending the ALTER BRIDGE show in Brussels, or if you are just a huge fan of Alter Bridge, we have some exciting news for you!
Alter Bridge has partnered with Abbey Road Live, and is recording the shows and is offering the shows on very special limited edition PRS Tremonti SE Guitar-Shaped USB drives!
These special 1GB USB drives are packed full of bonus material – including pre-recorded video and photos of that night’s show – and best of all they will also contain a full audio recording of that night’s show!

IMG_20111106_142314IMG_20111106_142326

Je betaalt 30€ en voor wat? Al snel bleek dat dezelfde aanbieding nog maar 20€ koste in de AB … maar wat me meest stoorde is dat ze hun belofte niet nakomen. De mp3 recordings van het concert staan erop, maar waar zijn de video’s en foto’s van het optreden? Alleen enkele pre-recorded filmpjes die ook al op YouTube te vinden zijn, maar geen ene foto. Schandalig en diefstal vind ik het.

Fail Alter Bridge en Fail Abbey Road !

En voor iedereen die een dergelijke aanbieding in de bus krijgt … je bent gewaarschuwd …

Please follow and like us:

11 thoughts on “Abbey Road Live on USB drives sucks #fail”

 1. Als je dat al diefstal vind wat vind je er dan van dat ik in eindhoven een stick heb gekocht waar zelfs het concert niet opstaat.

  Gewoon een totaal lege stick!!!

 2. Hoi Jasper, je bent in ieder geval niet de enige. Ook op de door mij bestelde USB stick stond niets. Bij het afhalen beloofden ze nog wel dat er een link op zou staan waar het concert op te downloaden zou zijn maar nee hoor !!!! Balen

 3. Dit is echt wel balen! Ik heb wel niet het concert in Eindhoven, dan wel in Brussel, bijgewoond, maar ik wil de opnames van in de AB gerust online zetten of naar jullie wil mailen. Geef maar een seintje!

 4. Bij nader onderzoek van de USB stick staat er in de data folder een html bestand "page1" genaamd waarin er gelinkt wordt naar de concerten in Milaan (http://dl.dropbox.com/u/13016798/Alter%20Bridge/MILAN.zip) en Zurich (http://dl.dropbox.com/u/13016798/Alter%20Bridge/ZURICH.zip). Ik heb alles voorlopig op een publieke dropbox gezet.
  Je kan uiteraard ook steeds een mailtje doorzetten naar support AT abbeyroadliveus.com.
  Succes
  Hou me op de hoogte.

  My recent post Dining and wining in Antwerpen–the update

 5. Die links werken ook niet :-p

  Maar kan je mij misschien die html link sturen waar jij je concert mee kon downloaden?
  misschien als ik daarin iets verander dat ik bij de show van eindhoven komt

  groeten Jasper

 6. Ik heb wat beters!
  de mensen van aderra.net hebben me een bestand gestuurd met daarin alles wat op de stick had moeten staan!

  Dus mijn probleem is over en voor alle mensen met het zelfde probleem stuur een mail naar USBHelp@aderra.net

 7. Er staat een mapje op met van alles en nog wat. Een paar dingen in bestand formaten waar ik niks mee kan maar dat is misschien wel te veranderen in bruikbare formaten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.