#Appelsientje schenkt je plezier!

en je mag dat wel letterlijk nemen. Laat me me even nader verklaren …

Als vader van drie guiten kreeg ik recent de vraag of ik al wel had gehoord van de nieuwe Appelsientje campagne? Ik kende toch wel appelsientje? Van de leuke reklamespots? Het lekkerste fruitsap?

Ik moet eerlijk bekennen … ik ben een melk drinker ‘s ochtends en drink alleen fruitsap als ik op hotel ben, omdat het dan dikwijls vers wordt gemaakt. Maar ik heb een gezin dat heel regelmatig fruitsappen drinkt en ik was dan ook zeker geïnteresseerd om een degustatiepakket te mogen ontvangen en de nieuwe campagne te kunnen ontdekken.

Twee dagen later kreeg ik een pakje toegestuurd met daarin een Pretpark Survival Kit …

Leuke verrassing, maar om de inhoud beter te begrijpen moet je eens naar de site van Appelsientje surfen en hun recentste campagne bekijken.

Als je drie spaarzegels afknipt van de verpakking van Appelsientje en op een ticket card plakt (af te printen van de site), dan kan je hiermee een gratis toegangskaart krijgen tot meer dan 40 attracties. Wij zijn een gezin van 5 en met 6 dozen Appelsientje kan ik twee ticket kaarten opvullen voor nog geen 10€ (een Appelsientje kost ongeveer 1,5€) kunnen twee gezinsleden gratis naar een pretpark of andere attractie. Eerlijk? Dan is de rekening snel gemaakt! Tickets kosten dikwijls meer dan 25€/man!

Begrijp je nu beter de Pretpark Survival kit? Elk deel heeft zijn verklaring. Leuk bedacht en super campagne toch? Ik ga alvast deze zomer een aantal Appelsientje activiteiten doen Knipogende emoticon. Let wel, de campagne duurt maar tot einde september!

Als je ook zo een Survival kit wilt toekrijgen geef dan snel een seintje en laat een comment achter, een twitter reply of DM of een berichtje op Facebook. Ik kan namelijk één iemand van mijn lezers/vrienden/bezoekers eenzelfde kit kado doen!

Please follow and like us:

7 thoughts on “#Appelsientje schenkt je plezier!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.