Voor wie ga jij naar #gmm2011?

Mijn favorieten zijn alvast de Scorpions (laatste tournee!), Journey (eindelijk in BE met de nieuwe zanger Arnel Pineda), Foreigner (het is volgens mij meer dan 20 jaar geleden dat ik die nog live gezien heb) en de Dio Disciples (een tribute band voor de te vroeg gestorven Ronny James Dio). Nog andere tips voor vrijdag?

Zaterdag wil ik zeker Ozzy (onsterfelijk en ongeëvenaard), Judas Priest (ik heb ongelooflijk genoten van hun laatste CD “Nostradamus” en kijk dan ook uit naar Rob Halford en de zijnen), Whitesnake (David Coverdale, ondanks zijn leeftijd, blijft hij een genot om naar te luisteren) en Black Label Society (met de supersterke Zakk Wilde en hun nieuwe CD met veel unplugged nummers) niet missen. Nog suggesties voor zaterdag?

Zondag geraak ik er niet, maar veel spijt heb ik niet, want de affiche spreekt me iets minder aan. Ook al had ik Avenged Sevenfold graag gezien … #noregret

Wie mis ik op de affiche? Zeker Alter Bridge en Chickenfinger.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.