Bloggers zijn gevaarlijk!

Het verhaal van Nathalie Lubbe en Pieter De Crem duurt nu al 10 dagen en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet wilde meedoen aan de “nieuwsgaring” rond deze typische Belgische soap. De Crem staat symbool voor het soort van politiekers, waardoor zich heel wat mensen afkeren van de politiek en door er nog eens mijn mening over te geven vond ik niet dat ik meerwaarde kon geven aan de polemiek. Ik verwijs graag naar de blog van Nathalie voor meer detail, de bijzondere goede en volledige post van LVB, de facebook groep of twitter #pieterdecrem.
 
Maar met zijn laatste optreden in de kamer, tijdens het vragenuurtje, uithalen naar de bloggers, was een maat te veel en heeft heel wat teweeg gebracht in de blogosphere de laatste uren. Het is droevig om te zien hoeveel onkennis en onbegrip van de sociale media er bij sommige van onze politici nog bestaat (leer van Obama). De reactie van de blogosphere liet dan ook niet op zich wachten en overal zijn er intiatieven, protesten en satirische reacties geweest.
 
Een vriend die zich wou aansluiten tot het protest, maar onbekend wenst te blijven, zei me letterlijk:
“Als inwoner én zelfstandige uit Aalter moet ik toch opletten. En dit is geen grap! Crem is everywhere!”.
 
Piet De Crem, originally uploaded by Bart Claeys.
We zijn allemaal gewaarschuwd. Juridische acties volgen.
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.