Braden, Verona en andere #dag4-6 #gardameer

Het moge duidelijk zijn … het gaat ons goed in Italië aan het Gardameer. We vergeten de dagelijkse beslommeringen en we genieten vooral van het zeer goede weer. Aan 30° in de schaduw moet je even wennen, maar dat doe je graag en veel drinken, zwemmen of even afkoelen in de airco-gekoelde bungalow doen wonderen Knipogende emoticon.

Door een hele trage wifi stuur ik niet té veel foto’s door, maar ik hoop toch wat reële indrukken te kunnen overbrengen. Zoals steeds, één adres: Flickr.

Deze week, dag 5, stond een bezoek aan Verona op de agenda. Een stad(je) dat je zeker dient te bezoeken als je in de buurt bent. De Arena, de Castelvecchio (en brug), maar ook de Piazza del Erbe, het balkon van de ongelukkige Julia (je weet wel, die van Romeo) en ook de Castel San Pietro (met zijn leuke klim en prachtige verzicht over de stad) zijn zeker de aanraders.

In een brandende zon (van meer dan 36°) werd er veel gedronken en konden lange terrasjes ons redden, maar we genoten toch ook wel heel erg van deze leuke stad met zijn gezellige steegjes (met schaduw) en de vele winkeltjes (voor de dames).

Op de terugweg pikten we een gezellig restaurantje mee om met z’n allen op het terras na te genieten bij een goede maaltijd en dito wijn … ah, meer moet dat niet zijn.

Omdat we steeds een daguitstap afwisselen met een dagje op de camping (aan de zee of het zwembad) waren dag 4 en dag 6 nat en rustig, maar daarvoor niet minder gezellig Knipogende emoticon. Voor morgen staat het schiereiland Sirmione op de agenda.

De BBQ doet overuren en we moeten dringend die Valpolicella wijnroute inplannen, want we zitten allemaal door onze voorraad heen Knipogende emoticon.

We hopen op een regering tegen onze terugkomst en rekenen op jullie!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.