BRBF – een terugblik

Laten we even de tijd nemen om terug te blikken op mijn 19de BRBF of Belgian Rhythm & Blues Festival in Peer van dit jaar. Met de hulp van ShoZu heb ik op geregelde tidstippen wat sfeerbeelden door te sturen. Laat me via de comment lines weten wat jullie er zelf van vonden.

ShoZu is een prachige gratis tool, die je met een single touch toelaat foto’s of video’s te posten op je blog of andere foto (Flickr) of video (YouTube of Blip.TV) netwerk. Deze netwerk keuzes kun je heel intuïtief maken via hun webportal en dit wordt dan automatisch overgezet op je mobile account.
De service van ShoZu is ook prachtig, want initieel kon ik de applicatie op m’n nieuwe N93i niet installeren en als ik de ShoZu helpdesk daarop attent maakte loste men het probleem binnen de week op! Tijdig voor BRBF! Prachtige service!

Der layout van de post van ShoZu is niet ideaal, veel extra line spaces en het ShoZu logo rechtsonderaan, maar dat is eerder muggezifterij. De header en teksten aanpassen ging makkelijk. Alleen het taggen is me op het mobiel nog niet gelukt en heb ik vandaag manueel aangepast.

Wat het concert zelf betreft, was het een bijzonder geslaagd weekend! De weergoden waren ons gunstig gezind, want we waren deze namiddag nog niet goed thuis en we kregen een stortbui over ons heen! Die hadden we dit weekend kunnen en mogen missen! De sfeer zat er goed in. Het festival wordt meer en meer een stoelendans en vanuit onze comfortable strandstoelletjes kan er gechilled worden. Het fimpje hieronder laat dit zien; luisteren, lezen, slapen, eten, … Peer 😉

Op Flickr heb ik een set gecreeërd met wat sfeerbeelden van onze vriendengroep (getrokken met mijn N93i). Voor wat ruimere sfeerbeelden verwijs ik graag naar Tine. Hopelijk kunnen we deze photoset nog uitbreiden met de foto’s van de vrienden zelf.

Muzikaal hebben voor mij vooral, op zaterdag, Arno, Mavis Staples en het supertalent (en verlegen puber) Scott McKeon, en op zondag, Johnny Mastro, The North Missisippi Allstars, John Hiatt en Gov’t Mule, kunnen overtuigen. Voor de links naar de groepen verwijs ik je graag de BRBF website. Voor een muzikale indruk van Gov’t Mule kan ik je helpen.

Tot volgende jaar Peer!

Update: De foto’s van Geert zijn alvast online!

Please follow and like us:

One thought on “BRBF – een terugblik”

  1. Peer is zo vlakbij en toch laat ik het ieder jaar weer passeren. Zonde! Volgend jaar mss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.