lap ik ben herkend


EPSN0011, originally uploaded by Geert 63.

met de N93i in aanslag ben ik wellicht eerder berucht dan beroemd bij de vrienden, familie en kenissen. Moet zorgen dat ik hierin niet overdrijf …

Voor het t-shirt heb ik wel een leuke annekdote. Het vermeld: “Voorzijde: BRBF, hier voel ik me thuis. Achterzijde: Mijn thuis is waar mijn Stella staat”.
Vroeger, toen Stella Artois het evenement nog sponsorde (en toen er nog echt bier werd geschonken), toen deelde men ook steeds dit soort van leuke en orginele t-shirts uit. Vandaag is dit – jammer genoeg – niet meer het geval. Nu stond ik aan de toog een bestelling op te nemen, toen iemand me aansprak en zei: “wauw, maar dit t-shirt is zeker 20 jaar oud!”. Ik ben 44 jaar en dit is nog ‘maar’ mijn 19de BRBF geweest, maar je begrijpt dat we direkt een band hadden 😉

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.