Contact met thuis houden

Als we straks een weekje naar Barcelona gaan, dan zal de familie met veel interesse onze avonturen willen volgen. Zoals vorig jaar tijdens de zomervakantie, zal ik hier een Flickr fotopresentatie widget plaatsen zodat ze elke dag onze capriolen kunnen volgen. Met ShoZu upload ik dan elke dag een foto naar een weklbepaalde Flickr set.

Vorig jaar gebruikte ik nog de slideshow generator van Fabio, maar dit jaar wil ik Pictobrowser gebruiken. Ik ben gecharmeerd door zijn eenvoud en toch rijke mogelijkheden. Snel, makkelijk en zonder registratie te gebruiken.

Hier alvast een voorsmaakje.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.