Video commenting

Het leek me een leuk idee om video en audio commenting toe te laten op de blog. Bij mijn zoektocht naar een geschikte WordPress plugin, viel ik op een Riffly en een Viddler plugin.

Viddler plugin, Video Companion, is gekoppeld aan Viddler en persoonlijk vond ik dit geen ideaal scenario. Om een video comment achter te laten dien je bij Viddler geregistreerd te zijn en ik maak zelf al gebruik van Blip.TV en YouTube, dus ik kon me voorstellen dat het bij anderen wellicht gelijkaardig is en er een zekere terughoudendheid zou bestaan om nog een nieuwe videoservice toe te voegen.

Ik heb echter Riffly niet aan de klap gekregen. Alles leek wel te lukken,  maar de video kwam er om de één of andere reden niet door. Jammer, want de mogelijkheid om ook audiocomments achter te laten vond ik wel een leuke optie.

Dan maar Video Companion tot er iets beters of onafhankelijks op de markt komt.

Laat me weten wat je ervan denkt en of je het een verrijking vind of niet.

Update: ScreenHunter_4Let wel de video commenting staat helemaal onderaan in de comment pagina! Ik probeer hier nog iets aan te doen 😉

Please follow and like us:

3 thoughts on “Video commenting”

  1. De Viddler plugin lijkt wel te werken. Ik sta alleen verbaasd van de slechte kwaliteit van mijn webcam. Laten jullie me eens jullie webcam kwaliteit zien en zet er misschien even bij welke webcam je gebruikt. Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.