De kogel is door de kerk


Ik heb er weken over gedaan, maar ik heb dan toch eindelijk mijn beslissing genomen.

Ik heb met interesse de reviews en motivaties van andere bloggers in overweging genomen en mijn keuze is op de Nokia N93i gevallen.

Ik heb vooral getwijfeld aan de N65, N95 en de HTC S710.

De doorslag hebben zijn videomogelijkheden, goede camera en zijn veelzijdigheid gegeven. De camera van de N95 is beter (ook met flash), maar ik denk dat de N93i beter in de hand ligt. Bovendien heb ik de GPS (ik heb er al één in de wagen) en muziekmogelijkheden van de N95 niet echt nodig (ik heb een 5g iPod 60Gb).

Binnen een tweetal dagen zou het toestel hier al moeten zijn, dus misschien nog voor het weekend en dan geef ik jullie nog een review. Beloofd. Bekijk alvast de foto’s van Centrino, want die hebben bij mij echt de doorslag gegeven (en het verborgen schermpje 😉

Eenmaal een geek, altijd een geek.

Please follow and like us:

6 thoughts on “De kogel is door de kerk”

  1. Zeg maar als eerste. Het was vrijdagnamiddag afgeleverd en het leek me leuk om het in jullie gezelschap uit te testen.@clo: ik zoek m'n weg nog wat met het toestel, maar ik probeer het filmpje er dit weekend op te zetten! Onafhankelijk van de kwaliteit. Dan kunnen jullie allemaal oordelen.

  2. Aha, dus wij hebben vrijdagavond bijna als eerste uw nieuwe speeltje in gebruik mogen zien.

  3. Zeg maar als eerste. Het was vrijdagnamiddag afgeleverd en het leek me leuk om het in jullie gezelschap uit te testen.

    @clo: ik zoek m’n weg nog wat met het toestel, maar ik probeer het filmpje er dit weekend op te zetten! Onafhankelijk van de kwaliteit. Dan kunnen jullie allemaal oordelen.

  4. Testen is zeker het juiste woord, want het begint al. Ik kan de foto’s en videofilmpjes van gisterenavond niet meer terugvinden op het toestel of op de PC. Blijven zoeken zeker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.