Welcome to pvw.blip.tv

Gisteren avond naar “mijn eerste” bloggersbijeenkomst van Bwards geweest op het strand in Antwerpen. Best leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Je krijgt op zo een eerste gathering sowieso niet iedereen te zien of te horen afhankelijk in welk groepje dat je zit, maar dat komt geleidelijk aan wel goed.

Ik had mijn nieuwe N93i gisteren namiddag ontvangen en ik kon me geen beter publiek voorstellen dan een stelletje bloggers om dit uit testen. Met mijn Nettooor.be t-shirt zou iedereen me wel kunnen thuisbrengen.

Vandaag wilde ik dan al snel het reultaat van mijn eerste pogingen online zetten en had ik het al snel verprutst, want ik ben erin geslaagd om het hele zootje van video- en fotomateriaal kwijt te raken tijdens de eerste synchronisatie. Bare with me folks!


Vooral Clo keek wel uit naar het resultaat (ik vermoed minder van de content 😉 en ik heb dan maar deze namiddag de gasten gefilmd tijdens de optredens op hun schoolfeest in Ekeren. Om het resultaat te kunnen sharen met jullie, maar ook de gasten toe te laten het op hun MySpace te zetten ben ik dus een pvw Blip.tv channel gestart. Ik weet niet waar dit moet eindigen, maar het lijkt me een leuke gimmik. Enjoy 😉

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.