Gezwicht voor Friendfeed

Ik had me nogtans voorgenomen om mijn keuze aan sociale netwerken te beperken. Maar ik moet toegeven dat een goede feed aggregator van mijn eigen feeds, maar ook die van vrienden, waarop ook comments kunnen achtergelaten worden, nog niet echt was gekozen. Ik heb vroeger even met Jaiku gewerkt, maar dat beviel me niet en nu lijkt Friendfeed aardig in de buurt te komen.

Er is in elk geval al een badge en het lijkt toch al heel snel aan te slaan. Het biedt een zeer degelijk zoekengine om vrienden terug te vinden en dat staat me wel aan. De meeste van mijn Twitter- en Facebook vrienden zitten blijkbaar ook op Friendfeed.

Ik zie alvast een aantal toepassingen … 😉

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.