iJaiku

Het ziet er naar uit dat ik naar Jaiku zal moeten overstappen. Ik ben een Google fan, Pownce komt niet van de grond en Twitter is te sec.

Ik hou van de features van Pownce en heb meer dan 100 nederlandstalige vrienden, maar toch heb ik maar een 10-tal comments per dag (waarvan de helft van mezelf).

Bij Twitter hou ik vooral van de third-party apps en ik had gehoopd dat die bij Pownce er nu al zouden zijn.

Nu Google zich begint te moeien moet ik ook Jaiku proberen.

Please follow and like us:

7 thoughts on “iJaiku”

 1. Met pownce weten we niet goed wat er gebeurt met de bestanden die we uploaden en de client is alles behalve afgewerkt. Een echte API is er ook al niet en de bedoeling van Pownce is niet duidelijk omschreven. <br/>Jaiku daarentegen rules, ik gebruik het voor Microblogging op men blog (http://blogs.homelinux.org) –> links in het gedeelte microblog.<br/><br/>Zo kan ik makkelijk microblogggen vanaf dashboard<br/><br/>Ben zelf ook wel voorstander van Google services, vandaar dat de meeste onderdelen in men blog gebruik maken van Google, bijvoorbeeld men gallery (moet je maar eens bekijken)

 2. Met pownce weten we niet goed wat er gebeurt met de bestanden die we uploaden en de client is alles behalve afgewerkt. Een echte API is er ook al niet en de bedoeling van Pownce is niet duidelijk omschreven. Jaiku daarentegen rules, ik gebruik het voor Microblogging op men blog (http://blogs.homelinux.org) –> links in het gedeelte microblog.Zo kan ik makkelijk microblogggen vanaf dashboardBen zelf ook wel voorstander van Google services, vandaar dat de meeste onderdelen in men blog gebruik maken van Google, bijvoorbeeld men gallery (moet je maar eens bekijken)

 3. @timothy: je opmerking is zeer terecht. Ik volg je blog meestal via de feedreader, maar ik zal nu eens naar de layout gaan kijken. Ben trouwens ook bezig mijn blogs over te zetten naar wordpress. Dit is voor zeer binnenkort.Als je nog een invite hebt, graag. Thanks@ Christophe: laat me weten wat je er van denkt

 4. Met pownce weten we niet goed wat er gebeurt met de bestanden die we uploaden en de client is alles behalve afgewerkt. Een echte API is er ook al niet en de bedoeling van Pownce is niet duidelijk omschreven.
  Jaiku daarentegen rules, ik gebruik het voor Microblogging op men blog (http://blogs.homelinux.org) –> links in het gedeelte microblog.

  Zo kan ik makkelijk microblogggen vanaf dashboard

  Ben zelf ook wel voorstander van Google services, vandaar dat de meeste onderdelen in men blog gebruik maken van Google, bijvoorbeeld men gallery (moet je maar eens bekijken)

 5. @timothy: je opmerking is zeer terecht. Ik volg je blog meestal via de feedreader, maar ik zal nu eens naar de layout gaan kijken.
  Ben trouwens ook bezig mijn blogs over te zetten naar wordpress. Dit is voor zeer binnenkort.
  Als je nog een invite hebt, graag. Thanks

  @ Christophe: laat me weten wat je er van denkt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.