Inkomsten voor een blog

Ik zal maar eerlijk zeggen, dat ik daar van verre nog niet mee bezig ben. Ik herinner me een discussie tussen Maarten en Polskaya tijdens Strandwerpen van afgelopen vrijdag over (de problemen bij) Adsense op je blog of dat je bij het gebruik van Revver wat extra geld kan verdienen als je geuploade videos aanslaan.

Hierdoor viel mijn aandacht op een artikel van De Zwijger over “Wat professionele blogger verdienen”. Ik denk dat ik voorlopig toch nog even bij Getronics blijf en die paar 100 honderd Euro per maand aan mij laat voorbij gaan 😉

Anders wat raad gaan halen bij Problogger.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.