Jaiku, Twitter of Pownce?

Wat zal het nu zijn? Ik heb ook nog Windows Live Messenger (thuis) en Microsoft Office Communicator (werk) draaien, maar dat is echt voor een korte chat. Jaiku heb ik nog niet uitgetest en lijkt ook wel heel interessante features te hebben, maar toch blijf ik voorlopig vooral Twitter en Pownce uittesten.

Twitter gebruik ik al langer en ik hou van zijn eenvoud, maar Pownce intrigeert me wel. Zijn UI is leuk en de mogelijkheden om events, files en links te sharen en om gericht berichten te sturen naar je vrienden, één vriend of publiek is wel een pluspunt.

Ik ben niet van plan beiden te blijven updaten, dus momenteel gebruik ik Twitterfeeds om mijn feeds van Pownce door te zetten naar Twitter. Nog even spelen en dan kiezen. Ik houd jullie op de hoogte.

Update: heb nog 5 invites voor Pownce over

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.