Joepi, er is een nieuwe Chinees in Mariaburg

Chinees Potala Deze week lag er een folder in de bus: een nieuwe afhaal Chinees in Ekeren/Mariaburg! En hij levert gratis in Mariaburg! Super.

Potala. Het Potalapaleis in Lhasa (Tibet, China), was het winterpaleis van onder andere de dalai lama’s … sinds 1961 op de lijst van culturele erfgoederen in de Tibetaanse Autonome Regio …klinkt goed 😉

Even klikken op de site www.potala.be … oei, werkt nog niet?
Dan maar zoeken naar hun Facebook pagina (staat allemaal op hun flyer) … oei, nog niet geclaimed?

Strange, maar wat wil je met een nieuwe zaak! Dan maar bellen. De vaste lijn is bezet, maar gelukkig hebben ze ook een GSM nummer. Bingo! “Ik wil een bestelling plaatsen voor 4 personen op naam van Vanwelkenhuysen”. “Wekkenhuis” zegt een zacht stemmetje aan de andere zijde. Ook goed. Ik plaats mijn bestelling met omschrijving én nummer. Ik herhaal alles nog eens en zeg mijn adres. Vier keer herhaal ik mijn adres. Verdacht, dus ik besluit voor alle zekerheid mijn bestelling per sms te bevestigen met de juiste naam en adres. Je weet maar nooit. Het was druk en ik moest drie kwartiertjes rekenen. Goed!

Na een uur nog geen nieuws … ik bel terug en de Chinese dame geeft snel een Vlaamse heer door, die bevestigt dat hij nu zou vertrekken. Geen probleem, ik wilde vermijden dat het adres fout was… weer 15’ later … niets … raar … we wonen op 5’ van de zaak … telefoon … hij had een fout adres … heeeeelp … het juiste adres doorgegeven en 2’ later komt een gehaaste man de oprit opgelopen! Geen probleem, wat een haast … wat een service … het was hem vergeven … misschien best ook een telefoonnummer naast het adres noteren 😉 “Goed idee!”!

We snellen aan tafel en de pakken gaan snel open. Waar is de Babi Pangang? Wie heeft er kippenballetjes besteld? Wie heeft er Ribbetjes met look besteld? Pfff, twee van de vier gerechten fout. We besluiten het zo te laten. Alles is lekker en we zijn geen zeurpieten.

We ruimen alles even later op en maar wat is dit in de doos waarin alles is geleverd? Dit zijn toch geen muizekeutels? AAaaaaaaaaah!

Ik denk dat we bij onze vertrouwde afhaal Chinees blijven … wat een ervaring …

Please follow and like us:

9 thoughts on “Joepi, er is een nieuwe Chinees in Mariaburg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.