Knap staaltje service van Extrafilm

100_8426We hebben twee communicanten dit jaar. Maxim deed zijn plechtige, Yarno zijn eerste communie. Ze kozen beiden voor een uitstap naar Disneyland ipv een groot feest, maar een hapje en een drankje voor de familie en vrienden zit er toch altijd in.

Bij een communie horen ook de obligate kaartjes die je uitdeelt. Marianne had zich als fotografe van dienst uitgesloofd om een aantal mooie kiekjes te nemen. Nu op zoek naar een online fotoservice die wat afdrukmogelijkheden voorzag in speciale formaten of met speciale thema’s voor een communie.

We kwamen terecht bij Extrafilm. Zij boden op een overzichtelijke website heel wat mogelijkheden  om zelf communiekaartjes te maken en samen met de gasten werden de nodige combinaties gemaakt en de bestelling geplaatst. We hadden een week voorzien voor de levering, want volgend weekend zouden ze aan de vriendjes worden uitgedeeld.

Als verloopt vlot. Je krijgt een bevestigingsemail en na twee dagen de bevestiging dat alles verstuurd is. Elke dag een blik in de brievenbus, maar … niets. Elke dag werden we wat zenuwachtiger en als vrijdagmiddag de foto’s niet op de bus zaten hadden we het spek aan ons benen!

We belden naar Extrafilm (die deel uitmaken van de Spector groep) en kregen er de vriendelijke Sofie aan de lijn, die ons uitlegde dat we de foto’s via de Nederlandse wesbite hadden besteld en dat deze dus een logistiek ommetje aan het maken waren via onze noorderburen.

Maar geen nood, men zou ze in Wetteren nog eens afdrukken en dan konden we ze voor 16u komen halen! Wat een service! Om 15u in het landelijke Wetteren werden ons de foto’s overhandigd en konden ze iets later aan de gasten overmaken die ze dit weekend dolblij zullen uitdelen.

Ik bewonder de klantvriendelijk van Extrafilm, die begrip toonde voor de situatie en iets extra hebben gedaan voor een klant. Dit verdient meer dan een pluim en mij zullen ze bij Extrafilm nog meer zien!

Maar dan bestel ik wel via de belgische website 😉

Knappe service mannen! Voor foto’s moet je bij Extrafilm zijn! Eén van hun slogan zegt “More than just prints” en dat hebben ze met veel bravour bewezen!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.