Mijn favoriete Podcasts

Elke avond synchroniseer ik, naar goede gewoonte, mijn podcasts via iTunes op mijn 5G iPod, zodat ik goed gemutst de volgende morgen de files kan induiken met mijn favoriete podcasts in aanslag. Vroeger luisterde ik nog steevast Deckers & Ornelis in de wagen, maar nu komt er al bijna een jaar geen radio meer op.

Ga even naar mijn Podshow homepage en je krijgt er mijn hele collectie aan podcasts te zien, inclusief mijn favoriete audio en video channel. Laat me weten welke podcasts jij leuk vindt en join mijn podcast netwerk.

Direct Link to the audio show.
Direct Link to the video show.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.