Pvw’s YouTube stream

Bart gaf me vandaag een ideetje door zijn YouTube stream te activeren en ernaar te verwijzen op Twitter. Ik heb mijn Blip.TV gestart voor mijn eigen videootjes, maar ik vind het wel een leuk idee om een omgeving te hebben waarin mijn vrienden mijn favoriete video’s kunnen zien, ook hun eigen keuzes kunnen broadcasten, comments kunnen achterlaten en de video’s kunnen raten.

Be my guest, ook zit het nog in zijn experimentele fase.

Voor de liefhebbers is er ondertussen ook een online remixing service beschikbaar bij YouTube. Je geraakt er via TestTube en kan er ook je active sharen aanzetten of de audio op je video aanpassen met AudioSwap. Ik heb het nog niet allemaal kunnen uitproberen, maar het lijkt me alvast nuttig.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.