Nu ook Coyote op Android

en het heet iCoyote.

Gert, alias GreatG, heeft er een duidelijke blogpost over geschreven. Het trok mijn aandacht omdat ik al de bezitter ben van een Coyote v2 en omdat de Android versie gebruik maakt van hetzelfde betalende abonnement (anders mag je een maand gratis testen na registratie).

Liefhebbers om alles op één toestel te hebben komen dus hier aan hun trekken. Het mag duidelijk zijn dat de bediening, de grafische interface en detail informatie op het scherm beter zijn, maar het valt me ook op dat er sommige vaste radars niet vermeld worden.

Een klein handicap is bovendien dat het je batterij vreet (best in de 12v steken), nog niet in het Nederlands of in België in de Google Market beschikbaar is. Nu zal dat wellicht niet meer zo lang duren en ondertussen kan de gratis app van mijn dropbox gedownload worden.

Goed reis Knipogende emoticon

Update: na een maand vervalt de Android app en is er voorlopig geen mogelijk die te verlengen. Ook de nieuwe iCoyote 4.1 is in België op de Android markt nog niet beschikbaar.

Ik stuurde volgende vraag naar de support dienst van Coyote in België:

– waarom kan ik de betalende app nog niet in de Belgische Android markt downloaden?
– hoe kan ik mijn gratis abo op de Smartphone activeren, want na een maand is de app niet meer bruikbaar en op de portal vind ik geen mogelijkheid het te activeren?

en kreeg het volgende antwoord:

Ik kan u over de beschikbaarheid van Coyote op Android toestellen niets meedelen; er is geen enkel zicht op wanneer dit geïntroduceerd gaat worden in België. Ik adviseer u voor de meest actuele informatie hierover regelmatig de site van Coyote te raadplegen.

#Fail Coyote! #Fail! Het mag duidelijk zijn dat je voorlopig je Mini Coyote abo NIET kan koppelen met dat van je iCoyote in België. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Update2: iCoyote 4.1 android app is beschikbaar voor de Benelux en gratis tot september 2011.

Please follow and like us:

4 thoughts on “Nu ook Coyote op Android”

 1. Ik kan het nog niet bevestigen want ben zelf nog maar 3 weken ver maar volgens wat ik lees op diverse fora zou zolang de app niet in de market zit deze gratis versie ook na een maand nog blijven werken, keep you posted! 😉
  My recent post iCoyote

   1. Beste,

    Ik wil graag op mijn andoid de coyote app verlengen, en er dus voor betalen maar in BE is het nog niet actief.
    Enkel in Frankrijk kan je de testperiode verlengen. Totaal absurd!

    Graag zou ik nu willen proberen via een vriend die een coyote toestel + abo heeft, het abonnement voor iphone nemen. Ik hoop dat dit abo dan ook functioneert voor mijn Android.

    Pvw macheert u app op uw android onbeperkt omdat u het normale betalende abo hebt?

    Ikzelf vind het stom dat we deze testapp kunnen gebruiken en dat ze ons dan qua tijd beperken en we niet kunnen verlengen!

    Klantendienst van Coyote weet zelf niet hoe & wat in België!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.