Post Flickr foto’s naar Twitter

Tijdens ons verblijf in Barcelona in de eerste week van de paasvakantie heb ik via Twitter vrienden en kennissen op de hoogte gehouden van het verloop van het tornooi en heb ik ook elke dag een foto gepost, met ShoZu, op Flickr.

Nu heb ik van veel mensen, die dit initiatief op prijs hebben gesteld, de vraag gekregen of ik de foto’s ook niet op Twitter had kunnen posten? Er zijn uiteraard veel manieren om een Twitter en een Flickr stream te bundelen in Friendfeed, Jaiku of een andere service, maar kan het in twitter zelf? Automatisch?

Het antwoord is uiteraard ja en wel met TwitterFeed:

TwitterFeed

De vraag stelt zich natuurlijk of al mijn twittervrienden dit dan niet vervelend zouden vinden? Maar ik denk dat ze tolerant zijn en als het maar gaat om één tot twee foto’s per dag en dan nog voor een beperkte periode.

Bij de volgende gelegenheid testen we dit 😉

credits

Please follow and like us:

One thought on “Post Flickr foto’s naar Twitter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.