Posten met Windows Live Writer

Yanro snelt zijn gevelde ploeggenoot ter hulp Ondanks de Circle of Media presentatie van vorige week, ben ik eigenlijk pas dit weekend op de nieuwe Windows Live Writer gevallen. Je kan er off-line je blog posts mee voorbereiden en samenstellen en blijkbaar met heel wat meer mogelijkheden dan de standaard blog editors. Dat wou ik zelf wel eens proberen.

Alles lijkt heel intuïtief en ik zal het wel even proberen alvorens hier mijn oordeel over te vellen.

Via

Please follow and like us:

2 thoughts on “Posten met Windows Live Writer”

  1. Ik ben momenteel bezig met een plugin voor WLW die de link maakt met Google Picasa web. We hebben blijkbaar veel gemeen. Ik zie dat je blogger gebruikt, ikzelf gebruik het niet (meer) maar moet blijkbaar comment zetten via Google en daar kan ik mijn blog link niet configureren, ah ja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.