See you in Peer @BRBF

Het is weer zo ver. Morgen met pak en zak voor een weekendje chillen in het gezellige Peer op de klanken van Blues. Het 15de jaar reeds, onafgebroken, en ik kijk er dus naar uit om even af te kicken met enkele vrienden.

Ik zal regelmatig wel een tweetje lossen of een foto uploaden. Je kan het best allemaal volgen op Friendfeed of in de widget in zijbalk van de blog.

Ik probeer wel wat live te QIKken of een voicemessage (van 30′) om indrukken te krijgen van de sfeer. Voor de minder geeky vrienden van me 😉 maak je geen zorgen het komt allemaal in mijn friendstream in de zijbalk.

GIVE ME YOUR SOUL AND I’LL GIVE YOU BLUES

update: nu ook BRBF op Facebook!

Please follow and like us:

One thought on “See you in Peer @BRBF”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.