BRBF2008 was een succes

Deze spot op Youtube was me duidelijk ontgaan, maar was continue te zien (met sponsers) op de zijschermen naast de podia.

Het festival was weer een duidelijk succes. De toeloop dit jaar was wat minder (17.000 las ik in de krant?), maar dat heeft het plezier er niet minder op gemaakt en muzikaal waren er enkele persoonlijke hoogtepunten:

op vrijdag;  The Seatsniffers

op zaterdag: Jim Cofey, Erja Lyytinen (een mooie verschijning), Dana Fuchs (die iets weg had van Janis Joplin) en (met stip) Watermelon Slim

op zondag: Big Blind (Wesley deed ook een gesmaakt gastoptreden bij Ian Siegal), , Ian Siegal Band en de kers op de taart en absoluut hoogtepunt, de show van de oude Solomon Burke.

De batterij van mijn Nokia N93i was plat tegen dat Burke aan de beurt was (en dat is heel jammer, want wat een show!), maar ik heb wel de toegift van Ian Siegal kunnen inblikken.

De obligate foto’s ontbreken uiteraard ook niet.

 

Zoals ik al eerder aankondigde wou ik ook een aantal nieuwe zaken uitproberen.

– Ik probeerde een aantal voicemails met Twitterfone. Deze service is duidelijk niet bedoeld om een geluidsfragment (van een concert of festival) naar Twitter te sturen. Het is haast onverstaanbaar.

– Ik stuurde wat  live beelden met Qik uit. Dit blijf ik een leuke en gebruikvriendelijke service vinden, maar de steamingsnelheid is te traag, ondanks de mindere kwaliteit.

– Ik Twitterde het geheel (tot de batterij van mijn GSM het begaf of zondagavond). Dit was best leuk. Ik gebruikte hiervoor vooral (Twitter onder) Widsets. Met Shozu (sinds versie 4) kun je nu ook wel Twitteren, maar ik vond het iets minder intuïtief. Het nadeel is dat je mogelijk replies niet krijgt en dus ook bepaalde conversaties mist. Technisch allemaal haalbaar, maar niet beheerbaar.

– Alles aggregeren op Friendfeed. Is technisch voor mij goed gelukt. Ik had geen commentaar, maar dat ben ik gewoon 😉

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.