Top Xbox360 games of 2007

ScreenHunter_1 Deze lijst is opgemaakt door Major Nelson himself en is gebaseerd op UU’s of Unique Users en dat wordt berekend op basis van het aantal gamertags dat het respectievelijke spel gespeeld heeft.

Ik sluit me aan bij de keuzes van Gears of War (die had voor mij zelf op één mogen staan), Call of Duty (3 & 4) en Crackdown. Van Halo3, Tom Cancy, Oblivion, Forza en Lost Planet heb ik enkel de demo’s gespeeld. Guiter Hero heb ik aan me laten voorbij gaan. Ik mis echter BioShock in dit lijstje.

Is dit lijstje voor nou compleet?

Please follow and like us:

One thought on “Top Xbox360 games of 2007”

  1. Hmm. Op een of andere manier overtuigen deze games me toch niet om meteen een Xbox 360 te kopen. Benieuwd of Fable 2 daar verandering in gaat brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.