Pownce is dead. Long live Twitter!

Twitter wins! Lezers van dit blog weten dat ik al lang een Twitteraar ben, maar dat ik wel veel sympathie had voor Pownce. Ondertussen moet ik herkennen, dat niet altijd de mooiste wint, maar de populairste. Pownce is nog steeds niet op de proppen gekomen met echte third party apps en zodoende heeft Vlaanderen duidelijk gekozen voor Twitter.

Ook mijn geduld is op. Pownce in Vlaanderen is ten dode opgeschreven en zodoende gaat al mijn aandacht naar Twitter. Ik denk dan ook dat ik mijn Twitterfeed binnenkort terug zal activeren en ik laat voorlopig Pownce links liggen.

Ik maak nooit nieuwjaarsresoluties, maar als ik dan er toch één moet maken, dan zal het het beperken van het aantal sociale netwerken zijn.

Ik blijf bloggen, maar wil zo snel mogelijk van Blogger naar WordPress. Ik heb hier nog een aantal kleine technische probleempjes, maar ik hoop hier binnenkort hulp bij te krijgen.

Voor het Microbloggen ga ik dus kiezen voor Twitter en niet voor Pownce of Jaiku.

Voor het business sociaal netwerk kies ik vooral voor LinkedIn, maar blijf ik Plaxo opvolgen. Je business netwerk kan nooit te groot worden.

Voor het privé sociaal netwerk kies ik voor Facebook en niet voor MySpace, Orkut of Microsoft Live Spaces.

Voor Muziek, Last.FM, voor foto’s, Flickr, voor video’s, Blip.TV, en voor social bookmarking, Del.icio.us.

Zaken die ik voorlopig even laat liggen zijn live streaming op Ustream TV, Second Life, Digg, YouTube, Podshow, …

Het lijken er misschien wel nog steeds veel over te blijven, maar enkel Twitter en Facebook vereisen dagelijkse aandacht. Nu nog mijn feedreader opkuisen. We zijn op goede weg 😉

Please follow and like us:

2 thoughts on “Pownce is dead. Long live Twitter!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.