Uw veilige haven in donkere tijden #choqoa

Choqoa Choqoa

Choqoa Choqoa

in donkere, chocolade pure tijden, minimaal 60% 😉

We hebben allemaal de avonturen van @everjean in de States kunnen volgen en als Choqoa dan een nieuw seizoen aankondigt, dan wou ik er als de kippen opnieuw bij zijn, want de kans zou nu wel eens groot kunnen zijn dat er heel wat nieuwe chocolade op het menu staat.

Terwijl op de parking tussen de Vlaamse en Waalse kaai de studenten hun doop kregen, werden wij getrakteerd op een brede waaier van chocolade extravaganza; Pacari (Equador), Patric (Madagascar), El Ceibo (Bolovia), Pralus (Frankrijk), Stone Ground (US), Mast Brothers (US), Rogue (Peru), Amano (Dom. Republiek) en Vosges (US).

Sommigen kamen al voor de derde maal terug, velen kwamen terug met vrienden, hun partner, met de familie, … nog anderen bestudeerden de chocolade of hun bereidingswijze, zoals de studenten uit Maastricht of onze Master student uit Gent … kortom een leuk allegaartje met een gezamenlijke passie, chocolade herontdekken en degusteren.

Choqoa verwenpakket

Mijn voorkeur, in deze degustatie, ging uit naar de verfijnde en fruitige chocolade van Rogue en de verrassende smaakexplosie van Amano. @everjean was voorbereid en ik heb me een verwenpakket aangeschaft, waarmee ik nog menige gast (en mezelf ook uiteraard) zal doen nagenieten.

Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor de volgende sessie 😉

Please follow and like us:

One thought on “Uw veilige haven in donkere tijden #choqoa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.