Video commenting – tweede poging

ScreenHunter_8 Vorige maand heb ik video commenting geïntroduceerd op Nettooor, maar zonder veel succes. Ofwel zijn mijn blogvrienden er nog niet klaar voor, ofwel maakte Viddler het hen te moeilijk …

Ik ga voorlopig voor het laatste, want de kwaliteit viel tegen en je moest je ook bij Viddler registeren, wat wellicht niet ideaal is.

De WP plugin van Seesmic belooft beterschap en dus wil ik het erop wagen. Geef me je feedback (bij voorkeur met een video comment) en laat ons binnen een week opnieuw oordelen.

Please follow and like us:

3 thoughts on “Video commenting – tweede poging”

  1. eerste comment {seesmic_video:{“url_thumbnail”:{“value”:”http://t.seesmic.com/thumbnail/yQ897ajvj5_th1.jpg”}”title”:{“value”:”eerste comment “}”videoUri”:{“value”:”http://www.seesmic.com/video/kykjh0nKJP”}}}

  2. het geluid is duidelijk te stil. Sorry hiervoor. Ik zal de volgende de koptelefoon gebruiken of een andere microfoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.