Windows Mobile Smack Down Event

Vandaag, op uitnodiging van Miel Van Opstal, een Microsoft event bijgewoond in de nieuwe kantoren van Microsoft in Brussel.

“you are kindly invited to join me in having a sneak preview at the announcements that will be made in Barcelona at the biggest mobile event of Europe. Amongst the things you’ll see is obviously the Windows Mobile 6.5 update.”

Je kan alvast het event postuum volgen op basis van de Twitter hastag #msde, maar voor de rest zal je nog even moeten wachten op meer details, want door een NDA kan er pas vanaf volgende week meer details ‘gelost’ worden.

We hebben vóór het event mogen spelen met de Microsoft Surface en ik moet eerlijk zeggen dat we best onder de indruk waren. Ik had een filmpje gemaakt met mijn N93i, maar daar is jammer genoeg iets fout gegaan en ik hoop hier binnenkort te kunnen linken naar het werk van Lvb.

Je mag hier uitkijken naar links van heel wat interessant Windows Mobile apps, maar die voeg ik toe van zodra @coolz0r ze heeft vrijgegeven. Het event was in elk geval weer aangenaam en bjizonder interessant.

Er waren heel wat bloggers en twitteraars aanwezig waren, zoals @lvb, @bvlg, @steffest, @jvbelle, @inferis, @bartclaeys en @asfaltkonijn. Meer linkliefde volgt 😉

Update: met het beloofde ‘geslaagde’ filmpje van LVB over Surface demo.
Update2: de beloofde lijst van WM apps op de blog van Miel.
Update3: Het embargo op de Windows Mobile 6.5 wordt gelicht 😉 Dan kan mijn oude gedelete tweet terug worden bovengehaald, want die zat uiteraard nog op Friendfeed, op mijn Lifestream, Facebook en vele andere sociale netwerken (het toont maar aan hoe moeilijk het is om een tweet helemaal te verwijderen ;). Miel komt met de WM6.5 nieuwigheden en een blik op Windows Mobile Sky. Mijn volgende Smartphone zal Windows Phone zijn.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.