Een Twitter reply of direct message SMS graag?

Toen Twitter vorig jaar aankondigde dat het versturen van SMS’en zou gestopt worden, vond ik dit jammer. Het is niet altijd mogelijk om de wilde stream van tweets continue te volgen en je wilt niet graag een @reply of direct message missen. De SMS service was dan ook makkelijk en eigenlijk een gemis.

Vandaag kwam RWW echter met de oplossing. Met TWE2 kan men nu wel SMS’en ontvangen, als je bereid bent er wat reklame bij in koop te nemen.

Je kan inloggen met je twitter credentials en bent onmiddellijk vertrokken. Met een standaard beperking van 10 SMSjes per uur moet je normaal gezien genoeg hebben om vragen of opmerkingen die aan jou gericht zijn snel op te volgen, maar je kan zelf tot 100 stuks per uur gaan. Bovendien kan je aangeven of je van alle replies en/of direct messages op de hoogte wilt gebracht worden.

Om niet op onmogelijke uren gespamd te worden kan men aangeven binnen welk tijdsinterval je de SMSjes wilt ontvangen.

Een dashboard geeft je dan weer goed aan wat je nog te goed hebt 😉

Een kleine tip: als je de service juist geactiveerd hebt dan stuurt TWE2 je de @replies op aan het overeengekomen gemiddelde per uur. Even doorbijten en daarna wordt het pas echt nuttig 😉

By-the-way, de reklame is een korte link onderaan de SMS. Absoluut niet storend.

Please follow and like us:

3 thoughts on “Een Twitter reply of direct message SMS graag?”

  1. voor binnenkomende smsjes moet je nooit betalen. De SMSjes worden betaald door reklame (link) die in elk berichtje zit. De algemene voorwaarden heb ik goed doorgenomen en niets doet vermoeden op verdoken kosten. Ik hou je in elk geval op de hoogte als ik mijn volgende GSM rekening heb ontvangen 😉
    Er wordt gebruik gemaakt van het netwerk en de diensten van http://www.wadja.com/, die toch redelijk gekend is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.