Yahoo photo’s sluit

Ik ben vroeger een gebruiker geweest van Yahoo Photo. Deze service wordt op 20 september uiterlijk gesloten en alle foto’s zullen dan verloren gaan. Je kan echter al je foto’s migreren naar je favoriete fotosite.

Ik ben de laatste jaren een intensieve gebruiker van Flickr geworden en ik heb dan ook de migratie naar Flickr gestart.

We’ve marked all your photos from Yahoo! as private, because we didn’t want to assume that you’re comfortable with making everything public until you’ve had a chance to look things over. If you’re happy to make things public, we’ve written a one-time batch tool you can use to set your photos public (or for friends or family) all at once.

Leuke service en nu maar wachten op het resultaat. Ik heb al vele jaren niet meer omgekeken naar mijn foto’s op Yahoo en ik denk dat het een leuk weerzien al zijn 😉

Update: 9 minuten later was de klus al geklaard.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.