Schalke-Tag voor meer dan 100.000 fans

Schalke Fantag 

Waar kan je zoiets nog beleven? In de ons omringende landen in elk geval nergens! Schalke organiseert op zondag een dag voor haar fans en hun families. Nu al is geweten dat de grens van 100.000 fans probleemloos zal doorbroken worden.

Niet alleen de komst van de nieuwkomers Farfan en Engelaar of de trainer Fred Rutten zullen hiervoor zorgen, maar gewoon de hele religie die leeft op Schalke04. De club doet er dan ook alles aan, samen met haar sponsors, om het de fans naar hun zin te maken.

Gratis entree, de aanwezigheid van alle spelers en tal van attracties moeten daarvoor zorgen. de voetbal-box, behendigheidsfietsen, een kartbaan van 200m, miniauto’s voor de kids, grasmachine racen, kindergrime, computervoetbalspelletjes, live optredens, Torwand (hoe vertaal je zoiets?) schieten,

De gasten willen in elk geval op de foto en handtekeningen van hun idolen. Ik kan alleen maar hopen dat we niet te lang zullen moeten aanschuiven 😉

Wij gaan er in elk geval deze zondag naar toe met het hele gezin en ik kom zeker nog eens terug met mijn köningsblaue indrukken.

Schalke-Tag plan

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.