Graspop Metal Meeting 2009?

Graspop Metal Meeting 2009

Ik beken … ik ben een oude rukker rocker. Ik hou wel van wat striemende gitaren en een ruige stem en ik sta dan ook elk jaar te glunderen naar de affiche van Graspop, de jaarlijkse metal meeting in Dessel. Vorig jaar ben ik op vrijdag geweest en kan ik geen beslissing nemen.

Ik houd van een redelijk brede waaier aan rock en metal, maar geraak er niet goed uit …

Op vrijdag kunnen vooral Motley Crue, Dragon Force, Dream Theater, Blind Guardian en WASP  me bekoren.

Op zaterdag eigenlijk enkel Journey (met zijn nieuwe zanger).

En op zondag Marilyn Manson, Nightwish en Disturbed.

Jammer dat ik zelf het programma niet kan samenstellen, want Journey en Disturbed vind ik twee uitzonderlijk sterke bands en als ik zo mijn eigen lijstje zie, dan kan ik alleen concluderen dat vrijdag wederom voor mij de beste dag is. Bovendien heb ik de nieuwe CD’s van Papa Roach en Buckcherry gedownload en die zijn zeker te pruimen.

Een heel weekend vind ik persoonlijk te veel van het goede (te druk en te duur). Ik ga alleen een weekendje chillen met BRBF (en hun 25ste verjaardag vieren).

Mijn facebookvrienden kunnen mijn muziekcollectie online erop naslaan.

Laat me weten welke GMM band jouw het meest kunnen bekoren?
Wie gaat er met mij mee naar GMM2009 op vrijdag 26 juni?

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.